New Pullman

Nye Line 6000 barrieremaskiner fra Electrolux Professional

Våre Line 6000 barrieremaskiner hindrer kryssmitte samtidig som de gir uovertruffen produktivitet og enestående ytelse.

Electrolux Professional sin banebrytende barrieresystemer garanterer maksimal hygiene i alle trinn av vaskeprosessen, og gir trygghet hele døgnet. Et bredt utvalg av barrieremaskiner utviklet for å unngå menneskelig rutinesvikt og beskyttelse mot utilsiktet kontaminering.

 

Maksimal hygiene innen helsesektoren

 

Line 6000 barrieremaskiner sørger for maksimal hygiene i alle trinn av vaskeriprosessen og sørger for beskyttelse for operatører og gjester.
Line 6000 Barrier Washers gir en fysisk barriere mellom ren og uren side i et vaskeri og er montert tett inntil vegg for enkel rengjøring.

 

Trygghet for operatørene

 

Alle Line 6000 barrieremaskiner har fått utnevnelsen 4-stjerners ergosertifisering inkludert ergonomiask dørhåndtak og optimalisert plassering av dør for enklere inn- og utlasting.
Modeller med mer enn 50 kg kapasitet leveres med to-delt trommel som automatisk beregner korrekt utlastningsposisjon ved endt vaskesyklus.

 

Intelligent programkontroll

 

Den nye Clarus Vibe programkontrollen* er Electrolux Professionals mest intuitive til nå.
Den leveres forhåndsinnstilt med en rekke selvforklarende program som bedrer produktiviteten og reduserer driftskostnadene.
På både ren og uren side er barrieremaskinen utstyrt med eget display for å unngå at operatørene må flytte seg mer enn nødvendig mellom de ulike sonene.

(* Kun tilgjengelig på Pullman-linjen)
0